Сертифікат МОЗ: 3 бали БПР
Дата заходу: 17 вересня 2025 (1 день), 16:30-19:00
Формат навчання: ONLINE майстер-клас! Лекція, обговорення, дискусія, демонстрація практичних матеріалів. Методи організації та проведення заходу: спостереження, ситуаційний аналіз з розбором клінічних кейсів.
Обладнання: тренінг проводиться у Zoom (що це таке? українською / english). У навчанні використовуються Шкали та таблиці з демонстрацією у PowerPoint, фото-приклади з практики лектора.
Кількість учасників: не обмежено
Цільова аудиторія курсу: всі лікарські спеціальності. Всі спеціальності молодших спеціалістів з медичною освітою.
Мета заходу
Ознайомити слухачів із сучасними підходами до організації харчування дитини на різних етапах розвитку – від народження і до дошкільного віку. Сформувати у лікарів вміння та навички складання збалансованого раціону, профілактики дефіцитних станів та порушень харчування, оцінки адекватності вигодовування дитини.

Ментор: Горячева Ірина Павлівна
Лікар вищої категорії
Лікар-педіатр вищої категорії, лікар-гастроентеролог дитячий, лікар-дієтолог, доцент кафедри педіатрії, дитячої неврології та медичної реабілітації Національного університету охорони здоров’я України імені П.Л. Шупика.
Перелік компетентностей, що набуваються або вдосконалюються
- 16:30-16:45 Вступ. Що означає збалансоване харчування. Теорія 1000 днів – закладка фундаменту здоров`я дитини
- 16:45-17:15 Грудне вигодовування малюків. Харчування жінки, яка годує грудьми
- 17:15-17:40 Сучасні погляди на прикорм: коли, як, що, скільки?
- 17:40-18:10 Особливості харчування дитини молодшого дошкільного віку
- 18:10-18:30 Сесія питання-відповіді. Тестування.
Вартість навчання: 350.00₴



