Угода користувача

Posted on

Угода користувача

Угода користувача

1. Умови користування сайтом www. edumed.org.ua

1.1. Дана угода користувача (надалі -Угода) є договором публічної оферти веб-сайту www. edumed. org.ua (далі – Сайт) між Адміністрацією сайту та фізичною особою (далі — Користувач) і регламентує умови користування сайтом.

1.2. Користувачем Сайту вважається будь-яка фізична особа, що коли-небудь здійснила доступ до Сайту, яка досягла віку, допустимого для акцепту цієї Угоди.

1.3. Отримуючи доступ кдо матеріалів Сайту, Користувач вважається таким що приєднався до цієї Угоди. Реєстрація Користувача на Сайті означає повне та безумовне прийняття Користувачем дійсної Угоди. У разі незгоди з умовами Угоди користування Сайтом Користувачем має буті негайно припинено.

1.4. Дійсна Угода може бути змінена та\або доповнена Адміністрацією сайту в односторонньому порядку без будь-якого спеціального повідомлення. Дійсні Правила є відкритим та загальнодоступним документом.

1.5. Угода передбачає взаємні права та обов’язки Користувача та Адміністрації сайту за наступними пунктами: • порядок використання Сайту, • політика безпеки, • обмеження відповідальності Адміністрації сайту, • порядок дії Угоди.

2. Порядок користування Сайтом

2.1. Сайт дозволяє вам продивлятися та завантажувати інформацію з нашого сайту виключно для особового некомерційного використання. Заборонено змінювати матеріали Сайту, поширювати у суспільних або комерційних цілях. Будь-яке використання інформації на інших сайтах або у комп’ютерних мережах заборонено.

2.2. При реєстрації на Сайті ви погоджуєтеся надати достовірну і точну інформацію про себе і свої контактні дані. Адміністрація сайту залишає за собою право розсилки рекламно-інформаційних матеріалів на вашу електронну адресу, що зазначена у реєстраційній формі. Якщо ви не бажаєте отримувати інформаційні листи про заходи та новини, просто відішліть лист із відмовою від розсилки на почту, що зазначена у підпису отриманого листа.

2.3. Ви можете звертатися до нас із питаннями, претензіями, побажаннями з поліпшення роботи або із будь-якою іншою інформацією. При цьому ви несете відповідальність, у разі якщо дане звернення є незаконним, погрозливим, порушує авторські права, є дискримінацією людей за будь-якою ознакою, а також містить образи чи іншим чином порушує чинне законодавство України.

3. Персональна інформація Користувача

3.1. Адміністрація сайту із повагою та відповідальністю ставиться до конфіденційної інформації будь-якої особи, яка стала відвідувачем цього Сайту. Приймаючи цю Угоду, Користувач дає згоду на збір та користування певною інформацією про Користувача відповідно до положень Закону України «Про захист персональних даних» та політикою Адміністрації сайту щодо захисту персональних даних. Крім того, Користувач погоджується з тим, що Адміністрація Сайту може збирати, використовувати, передавати, обробляти і підтримувати інформацію, пов’язану із спеціалізацією Користувача, з метою надання відповідних послуг.

3.2. Адміністрація сайту зобов’язується здійснювати збір тільки тієї персональної інформації, яку Користувач надає добровільно, в разі, коли інформація потрібна для надання (поліпшення) послуг Користувачу.

3.3. Адміністрація сайту збирає як основні персональні дані, а саме ім’я, прізвище, по батькові, адреса і електронна адреса, номер телефону, спеціальність і місце роботи, так і вторинні (технічні) дані — файли cookies, інформація про з’єднання і системна інформація.

3.4. Користувач погоджується з тим, що конфіденційність переданих через Інтернет даних не гарантована в разі, якщо доступ до цих даних отримано третіми особами поза зоною технічних засобів зв’язку, підвладних Адміністрації сайту, Адміністрація сайту не несе відповідальності за шкоду, завдану внаслідок такого доступу.

3.5. Адміністрація сайту може використовувати будь-яку зібрану через Сайт інформацію з метою поліпшення змісту інтернет-сайту, його доопрацювання, передачі інформації Користувачеві (за запитами), в маркетингових або дослідницьких цілях, а також інших цілях, що не суперечать положенням чинного законодавства України.

4. Обмеження відповідальності Адміністрації Сайту

4.1. Адміністрація сайту не несе ніякої відповідальності за будь-які помилки, друкарські помилки і неточності, які можуть бути виявлені в матеріалах, що містяться на даному Сайті, не гарантує точності і повноти матеріалів, програм і послуг. Адміністрація сайту докладає всіх необхідних зусиль, щоб забезпечити точність і достовірність поданої на Сайті інформації. Вся інформація та матеріали сайту надаються «як є», без будь-яких гарантій (як явних, так і тих, що маються на увазі).

4.2. Інформація на Сайті постійно оновлюється і в будь-який момент може стати застарілою. Адміністрація сайту не несе відповідальності за отримання застарілої інформації з сайту, а також за нездатність Користувача отримати оновлення інформації, що зберігається на Сайті.

4.3. Адміністрація сайту за жодних обставин не несе відповідальності за висловлювання користувачів, які містить цей сайт, а так само за можливі протиправні дії Користувача відносно третіх осіб або третіх осіб щодо Користувача.

4.4. Адміністрація сайту в будь-який час без повідомлення може вносити зміни в матеріали і послуги, що надаються на цьому Сайті, а також у згадані в них продукти і ціни. У разі застаріння матеріалів і послуг на цьому Сайті Адміністрація сайту не зобов’язується оновлювати матеріали сайту, залишені в якості коментарів або оглядів. Думка Адміністрації сайту може не збігатися з думкою і позицією авторів оглядів і коментарів. У той же час Адміністрація сайту вживає всіх можливих заходів, щоб не допускати публікацію повідомлень, які порушують чинне законодавство або норми моралі.

4.5. Адміністрація сайту за жодних обставин не несе відповідальності за можливі протиправні дії Користувача відносно третіх осіб або третіх осіб щодо Користувача.

4.6. Адміністрація сайту ні при яких обставинах не несе відповідальності за висловлювання Користувача, опубліковані на Сайті.

4.7. Адміністрація сайту за жодних обставин не несе відповідальності за шкоду, збитки або витрати (реальні або можливі), що виникли в зв’язку з цим Сайтом, його використанням або неможливістю використання.

4.8. При виникненні проблем у використанні Сайту, незгоду з конкретними розділами Угоди або отриманні Користувачем недостовірної інформації від третіх осіб, інформації образливого характеру, будь-якої іншої неприйнятної інформації, будь ласка, зверніться до Адміністрації сайту для того, щоб Адміністрація сайту могла проаналізувати і усунути відповідні дефекти, обмежити і запобігти надходженню на Сайт небажаної інформації, а також при необхідності обмежити або припинити зобов’язання із надання своїх послуг будь-якому Користувачеві і клієнту, що навмисно порушує приписи Угоди і функціонування роботи Сайту.

4.9. У зв’язку з вищевикладеним Адміністрація сайту залишає за собою право видаляти розміщену на Сайті інформацію і робити технічні і юридичні заходи для припинення доступу до Сайту користувачів, що створюють, згідно з висновком Адміністрації сайту, проблеми у використанні Сайту іншими Користувачами, або користувачів, які порушують вимоги Угоди.

4.10. Адміністрація сайту звертає вашу увагу на те, що, заповнюючи реєстраційну форму участі в семінарі, школі, навчальному курсі, конференції на Сайті, ви погоджуєтеся із правилами користування Сайтом, які називають також Договором публічної оферти Сайту. Договір вважається укладеним при досягненні консенсусу з усіх основних положень договору. Також звертаємо вашу увагу на те, що ціна як одна з умов договору, встановлена ​​на момент реєстрації, може змінюватися в залежності від дати оплати послуги. Ціна послуги згідно з договором публічної оферти і умов користування сайтом буде вважатися остаточною на момент оплати послуги покупцем. В день здійснення оплати вартість послуги може змінюватися без додаткового узгодження сторонами такої зміни.

4.11. У разі підвищення ціни на замовлену Вами послугу Адміністрація сайту залишає за Вами право відмовитися від послуги.

4.12. Повернення перерахованої передоплати, у разі відсутності можливості забезпечити Адміністрацією сайту участі Користувача у семінарі, школі, навчальному курсі, конференції, здійснюється протягом 5 (п’яти) банківських днів з дати отримання Адміністрацією сайту офіційного звернення Користувача, шляхом безготівкового перерахування на вказаний в зверненні рахунок Користувача.

5. Порядок дій Угоди

5.1. Ця Угода, а також інформація про послугу, представлена ​​на Сайті, є публічною офертою. Адміністрація сайту залишає за собою право як змінити цю Угоду, так і ввести нові умови. Подібні зміни вступають в силу з моменту їх розміщення на Сайті. Використання Користувачем матеріалів Сайту після зміни Угоди автоматично означає їх прийняття.

5.2. Дана Угода вступає в силу при першій реєстрації і діє між Користувачем і Адміністрацією сайту протягом усього періоду використання Користувачем Сайту.

5.3. Ніщо в Угоді не може розумітися як встановлення між Користувачем і Адміністрацією сайту агентських відносин, відносин товариства, відносин по спільній діяльності, відносин особистого найму або якихось інших відносин, прямо не передбачених Угодою.

5.4. Сайт є об’єктом права інтелектуальної власності Адміністрації сайту. Всі виключні майнові авторські права на сайт належать Адміністрації сайту. Використання сайту Користувачами можливо строго в рамках Угоди і законодавства України про права інтелектуальної власності.

5.5. Всі торгові марки і назви, на які даються посилання в матеріалах даного сайту, є власністю їх відповідних власників.

5.6. Користувач погоджується не відтворювати, не повторювати, не копіювати будь-які частини Сайту, крім тих випадків, коли такий дозвіл дано Користувачеві Адміністрацією сайту.

5.7. Ця Угода регулюється і тлумачиться відповідно до законодавства України. Питання, не врегульовані Угодою, підлягають вирішенню відповідно до законодавства України.

Увага! Перед переглядом цього сайту уважно прочитайте ці умови. Якщо ви не згодні з цими умовами, не використовуйте цей сайт.